skapar möten mellan hållbarhet och affärsnytta

Rejlers

Vi på Rejlers är teknikkonsulter i Norden, i Skåne återfinns vi i Kristianstad, Hässleholm, Helsingborg och Malmö. Vi vill vara det mest lärande företaget i branschen, vi är ”Home of the learning minds”. Vi vill dela kunskap inom och utom Rejlers, lära och utmana oss tillsammans med kunder och partners och finnas med i forum för nätverkande och erfarenhetsutbyte. 

Vi arbetar i sektioner med stor påverkan på miljö och klimat; industri, infrastruktur, bygg, energi och kommunikation. Sektorer som samtidigt är avgörande för ett hållbart samhällsbygge och vi ser med glädje på den förändringsresa som många av våra kunder har inlett. Vi har ett stort ansvar som konsulter att bidra till kunskapsdelning, teknikutveckling, innovation och digitalisering för ett hållbart samhälle. 

I Kristianstad arbetar många av oss med olika projekt inom VA och här, precis som inom industrin, är frågor kring vattenförsörjning alltid aktuella. Vi arbetar också intensivt med hållbarhetsfrågor på olika sätt, både internt och i uppdrag. Ett exempel är vår metod ”Roadmap to Agenda 2030” som vi använder för att analysera och säkerställa hållbara verksamheter och projekt utifrån Agenda 2030. 

Vår hemsida: www.rejlers.se 

följ gärna vår Youtube-kanal: Rejlers play